Hoe het werkt

We denken graag met u mee hoe u Walk In Her Shoes op een succesvolle manier kunt implementeren binnen uw bedrijf. Graag bieden we u hierin maatwerk. Vaste elementen van de actie zijn in elk geval:

 

Loopbanden
We plaatsen (werkplek)loopbanden gedurende een jaar. Walk In Her Shoes stimuleert de betrokkenheid van de medewerkers en draagt bij aan hun vitaliteit en gezondheid. Ook voor de langere termijn. De loopbanden blijven namelijk voor langere tijd staan en zijn ook in te zetten als werkplek loopbanden. Een origenele manier dus om invulling te geven aan uw MVO-beleid én vitaliteitsplannen.

 

 

Teller
Een teller op de loopbanden houdt bij hoe veel uw medewerkers in een jaar tijd bij elkaar lopen. Wanneer de collega´s zich ook op andere manieren willen inzetten voor het werk van CARE, kunnen we de teller ook buiten de loopbanden inzetten. Bijvoorbeeld voor het aantal kilometers gelopen bij marathons of wandelevenementen. Ook deze acties tellen dus mee voor het ultieme doel: een rondje om de wereld.

  

Virtual reality experience
Bij de loopbanden leveren we een virtual reality bril. Hiermee stappen de deelnemers zo echt mogelijk even in het leven van een vrouw in kwetsbare gebieden wereldwijd. De VR-films zijn natuurlijk te bekijken tijdens een kick off van de actie. Maar u kunt de experience ook op andere momenten inzetten. Bijvoorbeeld tijdens een borrel, een bijeenkomst met klanten of een bedrijfspresentatie.

 

 

 

 

 

 

Geld voor het goede doel
Naast het gebruik van de loopbanden, kunnen medewerkers ook zelf fondsenwervende acties op touw zetten voor het goede doel. We denken ook hier graag met u mee en bieden waar we kunnen ondersteuning.

 

 

 

CARE ontzorgt
Om Walk In Her Shoes voor uw bedrijf laagdrempelig én succesvol te maken, bieden we u veel ondersteuning. We nemen de hele organisatie en communicatie voor u uit handen. Van loopband tot enthousiasmerende communicatiemiddelen. Wij zorgen er voor.

* een gezamenlijke kick off;
* ondersteuning fondsenwervende ideeën van de medewerkers;
* communicatieve ondersteuning: een online platform, updates, informatie over CARE, etc.